CraxIt Logo

Crax it

Coding your future. Dat is wat we beloven. Dat is waarvoor we gaan.

Samen zetten we stappen vooruit, zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. CRAX IT staat voor: gepassioneerde consultants, hoge kwaliteit, zowel in projecten als in het talent van onze mensen, een hyper-persoonlijke aanpak en zoveel meer.

Waar Crax IT voor staat

Ons bedrijf...

Een passie voor IT en de drive om het anders aan te pakken, zorgden er in 2016 voor dat oprichter Maxim Crabbé Crax IT opstartte. Met zijn neus voor talent en unieke blik op people management, zorgt hij er niet alleen voor dat ons team uit ervaren professionals bestaat, maar ook dat ze zich goed voelen in het bedrijf. Die passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat ook onze klanten tevreden zijn dat Craxers deel uitmaken van hun IT afdeling.

Onze consultants...

We zetten in op het aantrekken van profielen met de nodige ervaring, maar ook enthousiasme om voor ons en onze klanten aan de slag te gaan. Vanuit verschillende sectoren, de automotive tot zorgsector, wordt er beroep gedaan op onze expertise. De uiteenlopende ervaringen, interesses en continue opleiding van onze mensen maakt dat iedere consultant multidisciplinair inzetbaar is. Door training op maat, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn houden we onze mensen en klanten tevreden.

Onze kwaliteiten...

Binnen CRAX IT streven we ernaar om al onze klanten een kwaliteitsvolle service aan te bieden. Hoe we dat juist doen? We investeren enorm in de ontwikkeling van onze mensen en dat loont. Als Microsoft Gold Partner beheersen onze consultants de complete Microsoft Stack en zijn ze steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën. Daardoor kunnen ze bedrijven bijstaan om hun applicaties zo performant mogelijk te maken. We doen wat we beloven. Daar kan je vanop aan. Kortom, sterke skills, transparante communicatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen...Dat is Crax IT!

Uw verhaal...

We zijn benieuwd naar de IT uitdagingen binnen uw organisatie en hoe we daarbij kunnen helpen. Laat dus zeker van u horen en neem contact met ons op!

Maxim's picture

Maxim

Onze zaakvoerder startte in juli 2015 CRAX IT op met een VISIE. Als senior developer kan Maxim goed inschatten voor klanten aan welke oplossingen ze nood hebben en voor medewerkers welke tools en bijkomende opleidingen hun verdere ontwikkeling stimuleren. Dankzij zijn analytisch denkvermogen en vlotte babbel is hij de ideale schakel tussen de medewerkers van Crax IT en klant. Tenslotte ziet Maxim zichzelf ten opzichte van de medewerkers als een collega met evenveel passie voor development.

Boek een gesprek bij ons om samen uw idee uit te werken

CraxIt Logo

Crax it

Coding Your Future

Contact.

Schaliënhoevedreef 20T

2800 Mechelen

Belgie

015/65.61.81

info@craxit.be

Crax IT 2023