CraxIt Logo

Crax it

Software Development & IT Consultancy

01

Outsourcing

Outsourcing image

Outsourcing

Kan je een ervaren IT-professional gebruiken die jouw team inhouse komt versterken? Zoek niet verder. Van analist tot designer, van developer tot product owner: elke Crax’er is een krak in zijn of haar vak. Gepassioneerd en gedreven, ervaren en communicatief sterk, … het zijn maar enkele kenmerken die ons team typeren.

02

Custom software ontwikkeling

Custom software ontwikkeling image

Custom software ontwikkeling

Automatisatie, optimalisatie, efficientie, … Of gewoon het werk een pak aangenamer en vlotter doen verlopen. Het zijn maar enkele zaken waar de juiste applicatie bij kan helpen. Uiteraard begrijpen we dat uw onderneming uniek is en daarom luisteren we graag naar hoe uw idee. Onze open communicatie zorgt ervoor dat u doorheen het hele proces betrokken blijft. Zo zorgt ons software development team voor een performante applicatie die meteen waarde creëert voor uw team en uw klanten.

03

UX/UI Design

UX/UI Design image

UX/UI Design

Het oog wil ook wat, dus zorgen onze UX/UI specialisten voor een prachtige User Interface. Ze houden daarbij rekening met de stijl die binnen uw organisatie past. Tegelijk koppelen ze innovatieve ideeën aan menselijke intuïtie. Dat zorgt voor een positieve User Experience, waarbij u als gebruiker op de eerste plaats staat.

04

DevOps & cloud consultancy

DevOps & cloud consultancy image

DevOps & cloud consultancy

Voor bedrijven met een uitgebreid applicatielandschap zijn DevOps Engineers en Cloud Consultants onmisbaar. Naast een solide basis voor uw applicatie zorgt de juiste DevOps en Cloud expertise ook voor snelle en efficiënte uitrol. Door steeds op de hoogte te blijven van nieuwe services en technologieën, adviseren we u over de mogelijkheden en de positieve impact op uw business processen.

05

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning image

Onderhoud en ondersteuning

Naast het leveren van hoogwaardige code, zetten wij ons ook in voor uitstekend onderhoud en ondersteuning van uw applicatie. We blijven dus ook nadat de applicatie opgeleverd is voor u klaar staan, zodat de gebruiker probleemloos kan blijven functioneren. Wij bieden continue monitoring, regelmatige updates en proactieve oplossingen om ervoor te zorgen dat uw applicatie optimaal presteert en voldoet aan de veranderende behoeften van uw organisatie.

Tech stack

Weet u niet welke service bij u past?

We gaan graag met u in gesprek om erover te sparren. Zo komen we tot de meest efficiënte aanpak voor uw bedrijf.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ontdek hier welke services Crax IT te bieden heeft en hoe die uw onderneming vooruit kunnen helpen!

Idee

Uw idee staat centraal en we gaan dus graag met u in gesprek. Op basis van uw specifieke wensen maken we een grondige analyse waaruit de digitale strategie bepaald wordt. We koppelen de juiste expertise aan uw business requirements en zorgen voor een performante oplossing.

Idee

Stategie

Nazorg

Ontwikkeling

CraxIt Logo

Crax it

Coding Your Future

Contact.

Schaliënhoevedreef 20T

2800 Mechelen

Belgie

015/65.61.81

info@craxit.be

Crax IT 2023