CraxIt Logo

Crax it

Crax IT als partner

Bij CRAX IT gaan we voor duurzame samenwerkingen op lange termijn. Het zijn onze ervaring, toegankelijkheid en persoonlijke aanpak die klanten in ons werk appreciëren. Uitdagende projecten gaan we niet uit de weg. Onze transparante manier van communiceren, creëert vertrouwen. En die grote passie voor IT, dat merk je in alles dat we doen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ontdek hier welke services Crax IT te bieden heeft en hoe die uw onderneming vooruit kunnen helpen!

Weet u niet welke service bij u past?

We gaan graag met u in gesprek om erover te sparren. Zo komen we tot de meest efficiënte aanpak voor uw bedrijf.

Waarom Crax IT?

Passie

Kwaliteit

Transparantie

Efficiëntie

Passie

Passie

Een passie voor IT en de drive om het anders aan te pakken, zorgden er in 2015 voor dat Maxim Crabbé CRAX IT opstartte. Met zijn neus voor talent en unieke blik op people management, zorgt hij er niet alleen voor dat ons team uit ervaren professionals bestaat, maar ook dat ze zich goed voelen in het bedrijf. Die passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat ook onze klanten tevreden zijn dat Craxers deel uitmaken van hun IT afdeling.

Kwaliteit

Kwaliteit

Binnen CRAX IT streven we ernaar om al onze klanten een kwaliteitsvolle service aan te bieden. Hoe we dat juist doen? We investeren enorm in de ontwikkeling van onze mensen en dat loont. Als Microsoft Gold Partner beheersen we daarnaast alle Microsoft-producten, maar ook webapplicaties, business softwarepakketten en UX-design zijn ons niet vreemd. Sterke skills, transparante communicatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen, dat is CRAX IT.

Transparantie

Transparantie

Betrokken zijn, oplossingsgericht denken en flexibel kunnen omspringen met veranderingen zijn voor ons essentieel in de persoonlijke service die we bieden. Ervaar zelf de voordelen van een sparring partner die met je meedenkt, geen ideeën opdringt en enkel voorstellen doet die je écht nodig hebt. We doen wat we beloven. Daar kan je vanop aan.

Efficiëntie

Efficiëntie

Als jonge onderneming laten we het graag vooruit gaan. Snel tot een optimaal resultaat komen is dus ons doel. We houden u doorheen het proces betrokken en zorgen er voor dat alles loopt volgens uw planning en deadlines. Door geregeld te reviewen en op tijd feedback te vragen zorgen we ervoor dat geen enkel moment tijdens de ontwikkeling verspild wordt. Verder zorgt ons breed netwerk aan IT professionals dat we meteen de geschikte persoon vinden om aan bijkomende noden tegemoet te komen.

CraxIt Logo

Crax it

Coding Your Future

Contact.

Schaliënhoevedreef 20T

2800 Mechelen

Belgie

015/65.61.81

info@craxit.be

Crax IT 2023